Faceți căutări pe acest blog

marți, 31 mai 2011

Cum sa lipim unghii?

In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca nu am reusit sa pun nimic saptamana aceasta, dar din pacate am avut un weekend foarte ocupat. :(

Si oricum de mult vroiam sa pun o postare cu unul dintre produsle mele preferate : PUDRA REPARATORIE.

Mie personal imi plesnesc unghiile de la degetele mari si cel mai rau este ca plesnesc de la jumatate asa ca am cautat ceva pentru reparat.

Am gasit de la Sergal http://sergal.ro/mag/index.php acesta pudra care se da peste orice lipici normal de unghii si lipeste foarte bine unghiile naturale ( ceea ce ma si interesa pentru ca le prefer putin lipite dar naturale)

Asa ca daca aveti probleme cu unghii care se rup in cele mai proaste momente aplelati cu incredere la acest produs, eu personal ilconsider produsul meu preferat.

Descriere:
"Pudra reparatorie pentru toate tipurile de unghii.Se foloseste la unghiile naturale sau false care sufera fisuri(rupturi),crapaturi,pentru corectarea lor.Modul de utilizare este foarte usor respectiv se aplica un strat fin de lipici de unghii in locul deteriorat, iar apoi se aplica pudra cu ajutorul betisorului de lemn ( un varf de pudra) pe locul deteriorat respectiv unde s-a aplicat lipiciul.Dupa un minut se finiseaza cu un buffar. Prin acest procedeu se elimina necesitatea inlocuirii unghiilor( la unghiile false) sau taierii unghiilor(la unghiile naturale).Produsul se gaseste la rubrica accesorii"

Niciun comentariu: